Starter du oppsettet før sikkerhetskopien er fullført, kan du miste bilder, meldinger og app-data for alltid.
Windows 11 sluttet stille å ta sikkerhetskopier etter september-oppdateringen, og de fleste brukere aner ikke at File History har stoppet.