Du kan nå reservere ditt eget WhatsApp-brukernavn flere måneder før funksjonen faktisk skrus på.
WhatsApp ruller nå ut en grønn prikk som viser hvilke kontakter som er aktive på appen.
En ny forhåndsvisning viser nøyaktig hvordan "Om"-statusen din ser ut i samtaler, og samler personvernet på samme skjerm.