GDPR gir deg rett til å få personopplysninger fjernet fra Googles søketreff på ti minutter.
Søk, posisjoner, YouTube-videoer og stemmeopptak samles i Google-kontoen din, men alt kan slettes og settes til å forsvinne automatisk.
Å avinstallere appen fjerner ikke kontoen - alt du la igjen ligger på selskapets servere.
Google Fotos har halvert tiden du har til å angre på en sletting.
Har du en gammel Redmi eller Poco liggende i skuffen? Da kan Xiaomi-kontoen din stå for tur til å bli fryst.