Et slettet bilde forsvinner sjelden med én gang, det ligger ofte igjen flere steder i opptil en måned til.
Smarttelefonen limer GPS-koordinatene inn i bildefilen hver gang du trykker på utløseren.
Slutter du å betale for iCloud, kan Apple slette bildene dine permanent etter 30 dagers varsel.
Google Fotos har halvert tiden du har til å angre på en sletting.